tiistai 21. elokuuta 2012

Kisiksen leiri:)

Moikkamoi!!
Elikkäs oltiin viime viikonloppuna Kisakallion leirillä Lohjalla reenailemassa. Lähdettiin lauantaiaamuna yhdeksän aikaan ajelemaan Tampereelta. Matka kesti vajaat kolme tuntia tauon kanssa.



Eevan puhelimen mukaan oltiin kartalla :D


Oltiin siis perillä siinä ennen kahtatoista, ja pian leiri jo alkoikin. Ensin meille pidettiin pieni alkupuhe, ja joukkueet esittelivät itsensä, ja sitten aloitettiin yhteinen lämppä:)

Lämpän jälkeen aloitettiin reenit eri valmentajien kanssa, meidän joukkue suuntasi Onegian ja Dodojen kanssa vartalo-, ja sen jälkeen tasapainotreeniin.

Tasapainotunnilla :)

Sitten olikin jo ruoka-aika, ja ruoka olikin tosi hyvää:) Sen jälkeen meillä oli enää tanssitunti, perustreeniä ja loppuverkka. Tanssitunnilla harjoittelimme hiphoppia, ja se osoittautu aika haastavaksi päästää lihakset rennoks ja tanssia kumarassa ryhdissä:D Mutta kun ei välittänyt miltä oma tanssiminen näytti, niin se oli tosi kivaa:)

Majoituttiin koivupihassa :)


Ruokatauolla oli aikaa kuvailla ja häröillä :D


Illalla kaikki oli tosi väsyneitä, mutta kyllä meillä juttua riitti silti vielä aika paljon ennen kun päästiin nukkumaan.

Ilta kului mm. Selviytyjiä katsellessa :)


Sunnuntaina ei meinattu ensin päästä sängyistä ylös kun kaikki lihakset oli niin kipeitä:D Meidän treeniohjelmaan kuului hyppytreeni, perustreeni, tuomaritunti ja volttimonttu!!

Sunnuntaiaamuna "kukkulalla" odottelemassa pelastusta Heidi-valkun ohjeiden mukaan :D 
Volttimontussa oli tosi kivaa, ja sieltä saatiinki räpsittyä monta kivaa kuvaa:) Tuomaritunti oli tosi kiva ja hyödyllinen, ja saatiin paljon hyviä vinkkejä ohjelman suhteen!






Valkutkin innostu hyppimään :)
Leiri loppui kolmelta, ja lähdettiin heti ajamaan takaisin Tampereelle. Oli tosi kiva viikonloppu, vaikka jotkut treenit olikin tosi rankkoja ja jälkeenpäin käveleminenkin aika hankalaa:) Mutta mukaan saatiin paljon uusia hyviä reenivinkkejä ja parempaa tietoa suoritustekniikasta. Joten kiitos mukavasta leiristä, ensi kaudella uudestaan!:)

4 kommenttia:

  1. Oliko kaikki teistä siellä leirillä?

    VastaaPoista
  2. Kata ei valitettavasti päässyt leirille mukaan, koska hän pääsi ripille sunnuntaina. :)

    VastaaPoista
  3. Volttimonttu näyttää kivalta.

    VastaaPoista