torstai 11. huhtikuuta 2013

Piirinkisat

Nyt on meidänkin kisakausi avattu!

Aamulla tavattiin Hervannassa kahdeksan aikoihin, ja melkein heti aloitettiin lämppäämään harkkaa varten. Se meni ihan ok, havaittavissa oli tosin liikaa tutinaa ja eriaikaisuuksia. Korjattiin virheet, tehtiin loppuverkkaa ja siirryttiin sen jälkeen katsomoon laittamaan meikkejä ja hiuksia :)


 
 

Kisojen alussa käytiin marssimassa ja jäätiin hetkeksi seuraamaan kisoja. Nikhin suorituksen jälkeen lähdettiin Duoon syömään ja täydentämään eväsvarastoja.

Ruuan jälkeen tehtiin meikit loppuun, parsittiin tossuja ja valmistauduttiin tulevaan suoritukseen kuuntelemalla ohjelmamusiikkia. Monen mielestä liian pian vaihdettiin puvut puoleenväliin ja lähdettiin etsimään lämppätilaa.




Lämppä sujui ihan hyvissä tunnelmissa ja saatiin itsemme hyvin lämpimiksi ennen kuin päästiin verhon taakse tekemään viimeisiä kokeiluja! Kaikilla alkoi siinä vaiheessa olla jo melkoiset tärinät päällä, mutta saatiin hyvä tsemppi päälle kauden ensimmäistä kisasuoritusta varten!


 
 
Suoritus meni hyvin, tasapainoissa oli pientä tärinää ja muutamassa kohdassa oli eriaikaisuutta, mutta kokonaisuuteen oltiin ihan tyytyväisiä :)
 


 
Pisteitä odoteltiin melko vähän aikaa, mutta vähän oudoissa tunnelmissa kun ei tiedetty yhtään mitä odottaa pistemuutosten takia. Pisteitä saatiin TV 4,45 AV 2,90 EXE 7,60 yht 14,95, ja näitä lähdetäänkin sitten seuraaviin kisoihin parantamaan!

Pisteet riittivät piirinmestaruuteen, hopeaa sai Vivos ja pronssia Fixet, onnea! Paljon onnea myös kaikille muille mitalisteille!

Kuva seuran sivuilta :)
Ensi viikonloppuna meidät löytää Sydän-Suomen aluekisoista Hervannasta, ja sunnuntaina päästään talkoilemaan Iskun järjestämään asematapahtumaan :) Tsemppiä kaikille tuleviin kisoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti