torstai 7. marraskuuta 2013

Yhdet takana, kolmet edessä

Moi pitkästä aikaa! :)

Kisakausi pyörähti viimein käyntiin viime lauantaina Hervannassa aluekisojen merkeissä! Harkkasuoritus tehtiin jo perjantaina, ja siihen ei oltu tyytyväisiä. Lähdettiin kuitenkin positiivisin mielin kohti lauantain kisaa! :)
Lauantai kokonaisuudessaan oli todella kiireinen, vaikka me omasta mielestämme saavuttiin paikalle ihan hyvissä ajoin :D Ripsien laittoonkaan ei kulunut ihan yhtä paljon aikaa kuin viimeksi, suurin osa kun tuntui luottavan ripsitaituri Jossuun :D Hiustenlaiton, meikin, pukuviimeistelyjen ja sukkisten leikkelyn jälkeen katseltiin vähän aikaa kisoja ja syötiin evästä. Tosi pian lähdettiin myös lämppäämään!
Lämppä meni hyvin, mutta suoritusvuoro tuntui silti tulevan tosi nopeasti. Harkkamatolla jännitystä lisäsi myös Pikkiksen huuleensa saama keila, mutta onneksi siitäkin selvittiin vain säikähdyksellä :)

Suoritus itsessään oli parempi kuin harkka, mutta se sisälsi silti melko paljon eriaikaisuuksia ja pikkuvirheitä. Pisteisiin (13.85, pukuvähennys -0,2) ei oltu tyytyväisiä. Onnea meidän sarjan mitalisteille Violalle, Jr Hiukkasille ja Onellalle!

Kisakausi saa kuitenkin jatkoa jo huomenna jälleen Hervannassa, kun päästään kisaamaan piirinmestaruuksista! Yritetään huomenna panostaa vähän enemmän näihin kuviin, aluekisoista niitä kun ei kertynyt juuri yhtään :D

Tsemppiä kaikille joukkueille kisakauteen! Ja erityisterkut meidän parhaalle tsempparille Veeralle Ranskaan! <3

                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti