lauantai 28. joulukuuta 2013

Syksy 2013

Moikka taas pitkästä aikaa! :)

Syyskausi on nyt onnellisesti ohi ja katseet on suunnattu kevääseen. Syksy oli kokonaisuudessaan meille kaikille tosi rankka, mutta tuntui vilistävän ohi nopeammin kuin osasi arvatakaan! Tämän keilaohjelman myötä jätettiin myös hyvästit 14-16 sarjalle, sillä ensi keväänä kutsuu kovatasoinen 16-20 vuotiaiden kilpasarja! Hui!





Kisakausi oli vaihteleva ja todella nopeasti ohi! Aluekisoista irtosi neljäs sija, piiristä hopeaa, TUL:n mestiksistä pronssia ja mestiksistä se harmittavin yhdeksäs sija. Alkukauden suorituksiin ei oltu kauhean tyytyväisiä, mutta mestiksissä saavutettiin kauden parhaat pisteet ja suoritus! Vaikka kisoihin asetettu tavoite jäi harmittavasti saavuttamatta, voitiin kuitenkin olla tyytyväisiä kauden lopetukseen.


Eevan meditaatiohetki












Mestisten jälkeen reenisaleilla ollaan keskitytty tuleviin osiin ja harjoiteltu ahkerasti esimerkiksi nostoja :D Ensi kaudelle on luvassa myös pieniä muutoksia, mutta niistä lisää myöhemmin.








Reeneissä ollaan useaan otteeseen myös naureskeltu sille, että me ollaan jo ihan ikäloppuja! :D Monelle nimittäin tuntui tulevan ihan yllätyksenä meidän sarjanousu ja muutenkin ollaan podettu melkoista ikäkriisiä. ("Mä voin kohta ruveta suorittaan ajokorttia!", "Veerahan on kohta täysikänen!" ja "Meidän junnut menee lukioon!") Pahimmasta shokista ollaan kuitenkin jo toivuttu, eikä pysyviä traumoja ole varmaankaan kellekään jäänyt :D


Verna toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta ja tsemppiä treenisaleille, sekä lähettää paljon rakkaita terkkuja Veeralle Ranskaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti