sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Piirinkulta!

Moikkelis!(: Lauantaina 14.4. siis kisattiin Hervannan vapaa-aikakeskuksessa TUL:n Tampereen piirin mestaruuksista. Saavuttiin paikalle puoli yhdeksän ja yhdeksän välissä. Alettiin siinä heti sitten laittaan hiuksia kuosiin ja liimailtiin vielä koristeita ja strasseja pukuun. Kauaa ei kerettykään touhuilemaan, kun tuli jo aika alottaa lämppä harkkasuokkaa varten. Osalla oli sillon jo aika tärinät päällä:D Harkkasuoritus oli hyvä, hieman eriaikaisuuksia ja yksittäisiä virheitä.

Loppuverkattuamme siirryimme taas katsomoon laittaan hiuksia, syömään ja meikkaamaan pohjia. Saatiin siinä sitten myös päähämme lakata kynnet pinkeiksi. Kisamarssi alkoi lähestyä ja RaIskun pukkari oli täpötäynnä pukujaan pukevia voimistelijoita. Lämpötilakin hipoi taivasta. Tajuttiin myös, ettei meillä ollut silmämeikkejäkään vielä, joten Maippi sutas kiireessä kaikille rajaukset:D Pukuhuoneen trooppisessa ilmastossa yksi jos toinenkin alkoi pikkuhiljaa panikoitua. Kun kaikilla vihdoin oli puku päällä saatiin vähän glitteriäkin silmiin ja suunnattiin marssiinvalmistautumiseen samalla nilkkoja lämmitellen.

Marssista päästyämme etsimme lämppätilan. Avattiin jalat ja selkä, käytiin muutoksia, tasapainoja ja nostoja läpi. Sitten sitä oltiinkin jo verhon takana valmiina astelemaan matolle. Tehtiin pieni hiljainen tsemppari ja päätettiin, että vedetään kunnon fiiliksellä ja se myös tehtiin. Kannustus oli huimaa ja kiitos siitä kaikille!:)

Suoritus oli ihan hyvä, ei parasta Vernaa kuitenkaan. Eriaikaisuus näkyi myös nyt ja muutamille tuli tasapainohorjumisia. Fiilis oli kuitenkin näkynyt hyvin ja toivottavasti välittyi katsomoon asti! Jännitettiin pisteitä kovasti ja sieltä ne tulikin sitten. TV 4.46 AV 3.45 EXE 10.55 +0.1 ryhdistä eli yhteensä: 18.46. Oltiin iha tyytyväisiä noihin ja varsinkin ryhtibonukseen, joka oli Vernan ensimmäinen:) Saatiin kerralla kuulla kaikkien sarjassa olleiden pisteet ja kultahan sieltä tuli. Päästiin siis kultatavoitteeseemme, mutta pisteiden nostossa ei tällä kertaa onnistuttu.

Onnea Eleralle hopeasta ja Fixeille pronssista ja onnea myös muille mitalisteille:)!

Loppuun vähän kuvia...
Puvut vaiheessa...
Kisameikkiä(:
Yhteiskuva Eleran kaa:)
Tsemppiä kaikille reenisaleille ja tuleviin kisoihin!

9 kommenttia:

  1. Onnea Verna! Tällä kaudella olette löytäneet ihan uuden fiiliksen - ja tulokset on sen mukaisia.

    VastaaPoista
  2. Mikä teidän teema on? 0:

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kehuista! Meidän teema on siis päiväuni :)

    VastaaPoista
  4. Onnea kultamitalista! Tsemppiä seuraaviin kisoihin.

    VastaaPoista
  5. ootte parantunut viime kaudesta ihan huimasti !! Toivottavasti kärkipaikka pysyy välinekaudellakin ;)

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä mestaruuskisoihin <3

    VastaaPoista