torstai 17. toukokuuta 2012

Reeniä ja Kevätjuhlaa

Eilen meillä oli viimeiset reenit ennen TUL:n Mestaruuskilpailuja. Aloitimme myös lenkkeilykauden ja kävimme lenkillä. Lenkin jälkeen teimme muutaman kerran ohjelmaa  Even valvovien silmien alla ja sitten viellä lihaskunto-reenin. Maippi ja Veera ei valitettavasti päässyt reeneihin, koska Maippi oli vähän kipeenä ja Veera ei ollut vielä palannut luokkaretkeltä.


Tiistaina meillä oli seuran kevätjuhla Pyynikin palloiluhallilla, jossa esitimme tämän kauden vapaaohjelmamme. Saavuimme paikalle viiden aikoihin ja aloitimme melkein heti lämppäämään, sillä suoritimme jo kolmantena. Aivan parasta Vernaa se ei ollut... Kuviot oli vähän sinnepäin ja meno ei muutenkaan ollut niin täsmällistä kuin yleensä. Oman ohjelman jälkeen siirryimme katsomaan muiden ohjelmia, Eevan kuitenkin lähtiessä paimentamaan keijujaan. Juhlan jälkeen pidettiin Italiainfo vanhemmille, jonka jälkeen lähdimme kotiin.

Perjantaina suuntaamme kohti Vaajakoskea ja TUL:n Mestaruuskilpailuja, jotka ovatkin meidän viimeiset kisat ja sen jälkeen on kausi pulkassa. Tsemppiä kaikille TUL:n kisoihin!!!

4 kommenttia:

  1. Mikä teen teema on?

    VastaaPoista
  2. kiva kuva kuka teillä kerkee kuvata?

    VastaaPoista
  3. Meidän teemahan on siis päiväuni =) Ja tuo kuva on otettu seuramme nettisivuilta :D

    VastaaPoista
  4. Pikkufanianne siteeraten : "SENTTIÄ tytöt"
    <3 Kirsi

    VastaaPoista