torstai 10. toukokuuta 2012

Reenikuulumisia

Heippa!

Viime viikot Vaajakosken kisojen jälkeen on kuluneet tiiviisti reenisalilla. Kisakaudesta on käynnissä harvinaisen pitkä tauko, joten tämä väliin jäänyt treenikausi ollaan käytetty ahkerasti ohjelman hiomiseen ja uuden opetteluun.
Kuva: Kefeidit
Reeneissä ollaan tehty ohjelmaa, pikku muutoksia ja kokonaisia. Ollaan lisäksi suunattu katseet kohti ensi syksyä!


Reeneissä ollaan tosiaan otettu jo keilat ahkeraan käyttöön ja voidaan kyllä ihan rehellisesti sanoa ettei mustelmilta ja katkenneilta kynsiltä olla vältytty! :D Kädet on ainakin kaikilla ihan mustelmilla, kun keilat hakkaa :D Mutta ollaan kyllä huomattu näiden muutamien viikkojen aikana jo edistystäkin, enää sieltä meidän salista ei kuulu ihan niin paljon kiljumista ja kolinaa! :D Ollaan lisäksi jo mietitty ensi kauden teemaa ja musiikkia aika pitkälle!

Kuva: Petri
Reeneissä ollaan lisäksi tehty pari meidän kaikkien "ikävöimää" hyppytreeniä, liikkuvuutta ja käytiin me yhdellä vaihtoehtoisella treenikerralla Megazonessakin koko porukka! Nyt vaan vielä treenataan ahkerasti viimeiset kerrat ennen tulevia TUL:n mestaruuskisoja, jotka siis laittaa pakettiin meidän harvinaisen pitkään jatkuneen kisakauden!

Kisakauden jälkeen ruvetaankin keskittymään välinetekniikan lisäksi myös heinäkuussa häämöttävään Italian matkaan! Ollaan kaikki jo ihan fiiliksissä tulevasta matkasta!

Nyt vaan tsemppiä kaikille vikoihin kisoihin! Nähdään Vaajakoskella! :)

Hehe, missäköhän noi Japanin shortsit vaeltaa nykyisin? :D

4 kommenttia:

  1. Hyvä tytöt.Tsemppiä vielä TUL:n kisoihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos.
    Kova tsemppi on jo päällä.... vai onkohan se sittenkin se jännitys ? :D :D

    VastaaPoista
  3. Nyt ei saa jännittää liikaa :)
    Hyvä kausi ansaitsee hyvän päätöksen!

    Kisamenestystä Teille!

    VastaaPoista