maanantai 21. toukokuuta 2012

TUL:n mestarit!

Moikkis taas!:)

Viikonloppuna oltiin siis Vaajakoskella kilpailemassa Tul:n mestaruudesta - ja Vaajakoskihan meille oli tullut tutuksi jo aiemmin tämän kauden SM:eissä kun majoituskoulukin oli sama. Matkaan lähdettiin jo perjantaina kolmen aikaan seuran bussilla. Kerrankin ketään ei väsyttänyt eikä pakkaamisellakaan ollut kiire, koska perjantaina oli vapaata koulusta :D Bussimatka sujui leppoisasti ja saavuttuamme majoituskoululle napattiin lämppäkamat mukaan ja lähdettiin hallille vetäisemään harkkasuokka. Se meni ihan ok, mutta yksilövirheet jäivät harmittamaan sekä fiilistä puuttui paljon. Tehtiin vähän loppuverkkaa ja korjattiin virheet, jonka jälkeen mentiin koululle laittamaan patjat ja muut kamat kuntoon. Syötiin iltapalaa, käytiin suihkussa ja mentiin nukkumaan, koska seuraavasta päivästä tulisi meille pitkä...

Hiutaleet
Celia
Hiukkaset
Aamulla ei ollut kiire, koska meidän suokkanumero oli vasta 102. Heräiltiin kasin aikaan, puettiin ja lähdettiin syömään aamupalaa toiselle koululle, jonne ruokailu oli järjestetty koko kisojen ajaksi. Sieltä palattuamme mentiin kisapaikalle laittamaan hiuksia, ja saatuamme kaikille nutturat päähän mentiin kisakatsomoon seuraamaan jo alkaneita kisoja. Julietin kannustettuamme lähdimme taas syömään. Kun masut oli saatu täyteen, lähdettiin käymään Pandan tehtaalla ja saatiin seuraksemme myös Timanttikeijut:) Herkut mukana palattiin majoituskoululle ja alettiin laittamaan meikkejä sekä hileitä.

Pikkuhiljaa suokkavuoro alkoi lähestyä. Alkulämppä tehtiin ulkona kunnes päästiin lämppäputkeen, ja hetkessä seistiinkin jo maton reunalla. Suoritus meni ihan hyvin, vaikka taas mahtui mukaan samaa mitä eiliseen harkkaankin. Mentiin katsomoon kuuntelemaan pisteet, jotka olivat TV 4,60 AV 4,40 EXE 9,65 YHT 18,65. Niillä olimme alkukilpailun jälkeen TUL:n ykkösiä ja avoimen sarjan kakkosia. Palattiin kisojen jälkeen koululle, suoritettiin iltarutiinit ja kuunneltiin iltasatu, jonka jälkeen kaikki nukahtikin aika pian, sillä tarina osoittautui melko pitkäksi ja varsin haastavaksi lukea :D
Maipin yöhousut....
...ja Pirren nuttura :D
Sunnuntai alkoi aamupalalle heräilemällä, jonka jälkeen mentiin tekemään finaaliharkka. Koululla korjailtiin hiuksia ja laitettiin meikit, ja pian odottikin finaalisuokka, joka meidän kohdallamme oli taas arpoutunut kisojen loppupäähän, kolmanneksi viimeiseksi. Ihme kyllä jännitys oli osalla varsin alhaalla, vaikka kauden viimeinen kisasuokka oli edessä! Matolla näkyi sunnuntaina jo enemmän fiilistä kuin aiempina kertoina ja virheetkin jäivät vähäisiksi. Mentiin kuuntelemaan pisteet joita tällä kertaa saatiin TV 4,60 AV 4,30 EXE 10,10 YHT 19,00. Nyt voitiin olla tyytyväisiä, koska saatiin pisteitä nostettua kuten oli ollut tarkoituskin(: Alkukilpailun pisteet sunnuntain pisteisiin lisättynä olivat yht. 37,65 ja pidimme lauantain sijoitukset samoina. Mentiin siitä suoraan valmistautumaan palkintojenjakoon ja kotiin palattiinkin kahden mitalin sekä parhaan ohjelman palkinnon kanssa! "Poika" ehdittiin bussissa ristiä Ruunaksi ja matka sujui mukavasti Pandan herkuista nauttien:) Onnea vielä kaikille muillekin mitalisteille!

Palkintojenjakokuvat © Arto Hautajärvi :)
Nyt on siis tämä kausi ohi ja voidaan kyllä olla tyytyväisiä Vernan ensimmäiseen kauteen 14-16 kilpasarjassa! Seuraavaksi odottaakin kesän Italian matka ja siellä esitettävät ohjelmat;) Syksyäkin ollaan jo ehditty vähän suunnitella mutta ei siitä sen enempää... Kiitos vielä tästä kaudesta tytöt ihan mielettömästi<3!!

5 kommenttia: