lauantai 21. heinäkuuta 2012

Matkapäiväkirja Italiasta- osa 2

Tiistai 3.7:


Tiistaina heräsimme yhdeksäksi hotellin maittavalle aamupalalle. Sen jälkeen kävimmekin laittamassa tavarat kasaan ja suuntasimme kohti bussipysäkkiä. Sieltä lähdimme Italian suurimpaan vesipuistoon Aquafaniin. Päivä sujui mukavasti erilaisissa liukumäissä sun muissa kierrellen. Söimme siellä McDonaldsissa ja sieltä mukaan tarttuikin ihanat vannetta pyörittävät "hulahamsterit" jotka sai Happy Mealin mukana :D

 N. puoli seitsemän aikaan tulimme takaisin hotellille ja klo 19.00 meillä oli päivällinen. Päivällisen jälkeen suuntasimme valkkujen kanssa opettamaan Jossulle loppuja ohjelmia. Reenaus sujui aluksi mainiosti kunnes aloitimme hiekkaan hautautumis harjoitukset :D Sen jälkeen tunnelma muuttui vähän levottomammaksi ;) Valkut sitten päättivätkin haudata meidän kaikkien jalat hiekkaan ja sen jälkeen muutama ryhtyikin ns. hiekkasotaan :P Päätimme lähteä hetken kuluttua takaisin hotellille. Ennen sisälle menoa päätimme putasat vaatteista suurimmat hiekat ulos... Eevan ja Essin vaatteista sitä tulikin kilokaupalla hiekkasodan ansiosta :D Kävimme vaihtamassa vähän vähempi hiekkaiset vaatteet ja suuntasimme sitten valkkujen kanssa mehujäille keskustaan. Jäätelön syömisen jälkeen porukka näytti sen verran väsyneeltä että päätimme suunnata takaisin hotellille. Matkalla tapahtui kumminkin jotain mitä luulimme tapahtuvan vain elokuvissa. Anniina laittoi vaihtorahoja takaisin lompakkoon, kun lompakosta putosi kaksi korttia. Sairaanhoitokortti jäi italialaisen viemärin reunalle, mutta totta kai pankkikortti solahti raosta suoraan viemäriin... Hetken siinä sitten ihmeteltiin miten se oli mahdollista, mutta koska oli piemää totesimme että se putosi niin syvälle, että sitä ei sieltä pois saa. Jatkoimme matkaa hotellille ja aika pian nukkumaan.










Keskiviikko 4.7:

Keskiviikkona meillä oli esiintyminen, jossa esitimme Talvi-aiheisen ohjelman. Aamulla n.10 aikaan meillä oli harkka päälavalla. Harkka sujui suhteellisen hyvin, vaikka esiintymisalusta ei ollut mitä mainioin...se oli karhea ja pehmeä, joten erityisesti tasapainoissa ja hypyissä oli vaikeuksia. :)
Harkan jälkeen jäimme hetkeksi keskustaan, kävimme mm. jätskillä ja Kikossa shoppailemassa kynsilakkoja :)) Aika pian lähdimmekin jo ostosten kanssa hotellille. Matkalla hotelillle joku huomasi että Anniinan pankkikortti näkyikin viemärin raosta. Otimme siitä tietenkin muutaman kuvan :D Hotellille päästyämme vaihdoimme vaatteet, kiertelimme hieman rantakadun liikkeissä, jonka jälkeen menimmekin syömään valkkujen kanssa :)
Ruuan jälkeen lähdimme rannalle. Ennen illan esiintymistä uimme ja otimme aurinkoa.

Illalla n. klo 22 meillä oli sitten esiintyminen. Tunnelma oli mitä mahtavin. Yleisöä oli paljon ja vaikka kello tulikin lähemmäs kymmentä oli silti lämmin. Esitys meni hyvin vaikka nostot ei onnistunutkaan ihan niin kuin piti, mutta se ei fiilistä haitannut :D




 Esityksen jälkeen menimme rannalle hengailemaan :)



Sieltä suuntasimmekin hotelille jäätelöiden syömisen jälkeen :)

...jatkuu...

3 kommenttia: